Ring Oss: 08 - 557 696 08

Om oss

Hem → Om oss

Om Matildas Begravningsbyrå

Omtanke, kvalitet, service. Våra ledord genomsyrar hela vårt arbete. Alltifrån hur vi bemöter en kund till hur vi råder om annonser och blommor gör vi med omtanke, kvalitet och service i åtanke. Oss kan du kontakta från början, för hjälp av en erfaren begravningsbyrå som gör allt i samråd med kunden, i kundens takt.

Vi förstår att bördan av en tung sorg kan göra det svårt att hantera det praktiska efter en anhörigs bortgång. Våra erfarenheter av begravningar i Stockholm har lärt oss att planera en begravning i kundens takt, och hur man bäst bemöter människor som går igenom en svår tid. Det ska kännas lugnt och tryggt att ta kontakt med oss.

Du är välkommen att kontakta oss oavsett vad du behöver hjälp med kring begravningen. Vanligt är att vi ordnar helhetslösningar för våra kunder. Det handlar då om såväl stora som små begravningar, ibland avskalade, och ibland ganska stora arrangemang. Oss kan du dock kontakta även om du bara behöver hjälp med de mindre sakerna, så som att utforma en döds- eller tackannons eller välja kistdekorationer och blommor, till exempel.

Vårt arbete utgår från gedigna kunskaper och erfarenheter. Välkommen att ta kontakt med oss.

MATILDAS | BEGRAVNINGSBYRÅ

Vi förstår att bördan av en tung sorg kan göra det svårt att hantera det praktiska.